Ga naar hoofdinhoud

Zomeractie 2023

Ondernemend Waasmunster organiseert opnieuw een Zomeractie.

De actie heeft plaats van 20 mei tot en met 31 augustus 2023.

Wie in die periode aankopen doet bij de deelnemende handelaars kan een stempel krijgen op een speciaal voor de actie ter beschikking gestelde stempelkaart. Elke stempelkaart met een stempel van 6 verschillende handelaars waar aankopen zijn gedaan, en met duidelijke vermelding van de deelnemende consument, kan meedoen met de actie.

Er zijn mooie prijzen te winnen.

 

REGLEMENT

  1. Van 20 mei 2023 0:00 uur tot en met 31 augustus 2023 23:59 uur heeft de zomeractie van ONDERNEMEND WAASMUNSTER plaats. Alle inwoners van de gemeente, maar ook alle bezoekers van buiten de gemeente (hierna gezamenlijk genoemd “consument” of “consumenten”) kunnen deelnemen aan deze actie. Iedereen die een geldige door ONDERNEMEND WAASMUNSTER verstrekte stempelkaart indient bij een deelnemende handelaar komt in aanmerking voor deelname aan de actie. Een geldige stempelkaart is een kaart die bij 6 verschillende deelnemende handelaars wordt afgestempeld. Er dienen 6 verschillende stempels – van 6 verschillende handelaars – op de kaart voor te komen. Een stempel kan slechts worden verkregen tijdens het winkelen en het aankopen bij de betreffende handelaars. Elke stempelkaart telt 6 verschillende stempels. Deze stempels worden gegeven bij gelegenheid van een aankoop bij 6 verschillende van de deelnemende handelaars.
  2. Bij het indienen van de stempelkaart moet deze duidelijk en leesbaar ingevuld zijn met de controleerbare persoonlijke gegevens (naam en voornaam, het volledige adres en de betreffende contactgegevens, waaronder het e-mailadres). Dit is nodig om de winnaars te kunnen contacteren. Zonder deze gegevens is de deelname niet geldig.
  3. Consumenten kunnen meermaals deelnemen aan de actie om zo de kansen op winst te vergroten. Elke consument komt slechts in aanmerking voor één enkele prijs. Alle personen gevestigd op eenzelfde adres worden voor de prijstrekking en -uitreiking beschouwd als één enkele consument. De andere ingediende stempelkaarten met vermelding van datzelfde adres worden bijgevolg van de trekking uitgesloten. Op die wijze wordt aan zo veel mogelijk verschillende consumenten de kans geven om te winnen.
  4. De ingevulde stempelkaarten kunnen tot 31 augustus 2023 om 23:59 uur ten laatste worden binnengebracht bij de verzamelpunten die op de stempelkaarten zijn vermeld. Daarna is de actie afgesloten en kunnen er geen stempelkaarten meer worden aanvaard. Geen enkele kaart zal door ONDERNEMEND WAASMUNSTER of een deelnemende handelaar met de post of via andere middelen worden teruggestuurd naar de consument ingeval de informatie niet volledig zou zijn. Enkel via e-mail (info@ondernemendwaasmunster.be) kan men eventuele vragen stellen over het reglement. Het bestuur van ONDERNEMEND WAASMUNSTER zal geen verdere correspondentie verrichten over de deelnames, over de prijzen of over andere modaliteiten.
    Door deel te nemen verklaart de consument uitdrukkelijk akkoord te gaan met dit reglement. Hij / zij stemt ook in met de publicatie van zijn / haar foto op de Facebook-pagina en op de website van ONDERNEMEND WAASMUNSTER, indien hij / zij tot de winnaars behoort. Deze publicatie staat maximaal 3 maanden op de website van ONDERNEMEND WAASMUNSTER en op de Facebook-pagina, volgend op de dag van de trekking van de winnaars.
  5. Door de gegevens in te vullen op de stempelkaart en deze binnen te brengen bij een verzamelpunt vermeld op de stempelkaart, verklaart de consument ook uitdrukkelijk in te stemmen met het gebruik van deze persoonlijke gegevens in het kader van deze actie. Deze gegevens worden ENKEL in het kader van deze actie gebruikt en worden nadien compleet verwijderd door ONDERNEMEND WAASMUNSTER in zijn administratieve bestanden, uit zijn mailbox of uit enige andere ONDERNEMEND WAASMUNSTER-adres- en andere bestanden.
  6. Na 31 augustus 2023 worden de stempelkaarten verzameld door de zorgen van ONDERNEMEND WAASMUNSTER.
  7. De trekking gebeurt door minstens drie bestuursleden van ONDERNEMEND WAASMUNSTER. De winnaars worden in willekeurige volgorde vastgesteld uit alle verzamelde kaarten die voldoen aan de in punten 1 en 2 vermelde voorwaarden. De trekking heeft plaats in de loop van de maand september 2023.
  8. De prijsuitreiking vindt in de loop van de maanden september of  oktober 2023 plaats (de datum en de locatie dient nog te worden bepaald) en hiervoor zal elke winnaar een individuele uitnodiging met meer informatie ontvangen.
  9. Het bestuur van ONDERNEMEND WAASMUNSTER bepaalt na de trekking van september alle verdere modaliteiten om de prijsuitreiking vlot en correct te kunnen laten verlopen met inachtneming van de eventueel dan geldende maatregelen tegen het coronavirus.
  10. Er zijn een aantal prijzen te winnen, die zowel in waardebonnen van ONDERNEMEND WAASMUNSTER als in bonnen van de deelnemende handelaars worden verstrekt.
    Zoals de waardebonnen gegeven door de handelaars, kunnen de waardebonnen van ONDERNEMEND WAASMUNSTER enkel worden gebruikt voor de betaling van aankopen bij de deelnemende handelaars, waarvan een lijst beschikbaar is op de website van ONDERNEMEND WAASMUNSTER. De waardebonnen kunnen worden gebruikt tot en met
    31 december 2023.
    De bonnen kunnen in geen enkel geval worden omgewisseld in geld.
  11. De bestuursleden van ONDERNEMEND WAASMUNSTER kunnen aan de actie deelnemen, doch zij kunnen in geen enkel geval prijswinnaar zijn.
Back To Top